Amanae

Waarom Amanae?

Je lichaam is een integer instrument en door de signalen die het geeft, ‘spreekt’ het voortdurend tot je en altijd naar waarheid. Middels Amanae spreek je jouw body aan en ‘luister’ je naar wat er in je leeft. Je voelt de sensaties in het lijf en de plotselinge emoties en laat het lichaam vrij bewegen om te ontladen.

Met Amanae ben je niet zozeer op zoek naar onderliggende oorzaken en verklaringen voor hetgeen wat opkomt. Verhalen uit het verleden hebben wel een plek, maar je gaat er met het denken niet mee aan de haal. Veel meer ben je gericht op innerlijke openheid en ruimte voor opkomende emoties en gewaarwordingen en voor mogelijke beweging, verschuiving, verandering en verlichting. Via Amanae stel je je open voor verruiming en verheldering binnen je waarneming. Dat geeft meer zicht en inzicht.

Amanae werkt met lichaam, mind én spirit en is een aanvulling op therapieën die voornamelijk met het denken werken.

Amanae is een totaal pakket!

 

Conditionering:

We kennen allemaal het verlangen naar een leven dat goed bij ons past en ons gelukkig maakt.

Door opvoeding, onderwijs, cultuur en religie worden er in onze kindertijd overtuigingen aan ons overgedragen en levenspatronen aangeleerd. Door belonen en afkeuren worden we geconditioneerd in onze waarneming en zelfexpressie. We verliezen of vergeten een groot deel van onze onbevangen eigenheid.

Hoewel sommige conditioneringen ons prima dienen, kunnen andere juist belemmerend werken. Ze beperken de vrijheid om van jezelf te houden en jezelf te waarderen en vertrouwen zoals je van nature bent. Ze beletten je om jezelf uit te drukken op je eigen unieke, oorspronkelijke manier en zo richting en vorm te geven aan een leven wat bij je past.

We zijn verleerd om ons hart te voelen en ernaar te luisteren.

 

Je kunt jezelf de vraag stellen: Wat is werkelijk belangrijk voor mij?

Ik nodig je uit om in beweging te komen en te vinden waar je naar zoekt. Ontdek jouw innerlijke ruimte waarbinnen je opnieuw kunt verenigen met je oorspronkelijkheid en vind uit hoe je vanuit die innerlijke authenticiteit naar buiten toe kunt treden en je natuurlijke plek in de wereld kunt innemen. Kom weer in je eigen oorspronkelijke schoenen staan. Dat maakt je zelfstandig, origineel en echt.

Wat heb jij de wereld te bieden?

Een wezenlijk, behulpzaam en verrassend startpunt.

Hoe kan Amanae hierbij helpen?

 

 

 

 

Contact opnemen

Email: info@amanae-ademruimte.nl
Telefoon: 06-13879725

Bekijk de privacy statement hier