Wat brengt Amanae?

 

Wat brengt Amanae?

Amanae brengt verruiming en verheldering in je waarneming, ruimt door ontlading oude en beperkende zaken op en stimuleert en ondersteunt je persoonlijke ontwikkelings,- en bevrijdingsproces.

Bij Amanae word je uitgenodigd om aanwezige emoties en tegenstrijdigheden in jezelf te voelen, te observeren en erkennen en ze liefdevol en bewust te omarmen in de innerlijke ruimte van jezelf. Ze krijgen hun plek binnen de eenheid van je bewustzijn en er ontstaat rust en vrede.

 Zie gedicht: ‘De Herberg’ van Rumi. 

Het ademwerk schept innerlijk rust en ruimte, waarbinnen nieuwe waarneming en ervaring kan ontstaan. Het denken komt tot rust en krijgt een ondersteunende rol. Er ontstaat meer ruimte voor voelen en zijn. Voelen = Helen.

Het lichaamswerk spreekt het cellulaire en energetische geheugen van het lichaam aan om de vastgehouden emoties op te wekken en los te laten.

Het werken met bewustzijn stimuleert zelfreflectie en zelfonderzoek, waardoor er een ruimer zicht kan ontstaan op jezelf en de situatie waarin je zit. Meer zicht geeft meer helderheid en meer helderheid leidt tot vrijere keuzes. Andere keuzes brengen verandering en nieuwe mogelijkheden.

Andere aandachtsgebieden binnen Amanae zijn:

Werken met het ‘innerlijke kind’.
Via Amanae komt je ‘schaduwzijde’ aan het licht. 

De werkwijzen binnen Amanae bieden je veiligheid, ruimte en ondersteuning voor dit innerlijke ontwikkelingsproces.

 

Cliënt ervaringen

Contact opnemen

Email: info@amanae-ademruimte.nl
Telefoon: 06-13879725

Bekijk de privacy statement hier