Transformerende Flow Yoga

Transformerende Flow Yoga

 

Transformerende Flow Yoga

Het woord ‘yoga’ is afgeleid van het Sanskriet woord Yuj dat verenigen of verbinden betekent. Het gaat hier om de verbinding en bewuste hereniging tussen lichaam, geest en spirit. Yoga helpt je om dit natuurlijke evenwicht te herstellen in jouw menselijke systeem.

 

 

Yoga beoefen je niet alleen op je mat, maar zet zich voort in je dagelijkse leefwijze. Tijdens de yogales oefen je in het loslaten van weerstanden en het opbouwen van acceptatie, overgave, kracht en souplesse. In het dagelijkse leven mag je dit in praktijk brengen.

In plaats van tegen de levensstroom in te zwemmen, leren we te ontspannen en mee te bewegen met de veranderingen van het leven en met wat er op je pad komt. Zodra je verandering niet meer associeert met moeilijk of vervelend, maar bijvoorbeeld met mogelijkheden en vernieuwing, verandert je houding ten opzichte van het leven, van jezelf en van de wereld. Er ontstaat meer ruimte voor positievere emoties zoals bijvoorbeeld vreugde en dankbaarheid. Deze totaal anders geladen energie werkt door in je hele systeem. Het is een meer voedende energie die je lichaam ondersteunt en versterkt en je ook mentaal en emotioneel anders doet functioneren. Het werkt op alle fronten vitalisering en helend.

De Transformerende Flow Yoga die ik aanbied is een ondersteuning bij Amanae, terwijl het omgekeerde ook geldt. Ook in de yoga werken we met het lichaam, met de ademhaling en met bewustzijn.

Deze yoga is afgestemd op jou. Het nodigt je uit om datgene uit de les mee te nemen wat bij je aansluit. Er is geen goed of fout, alleen maar communicatie met je eigen lichaam door te ademen en te voelen terwijl je in beweging blijft.

 

Namasté

 

Cursist ervaringen

Contact opnemen

 

Contact opnemen

Email: info@amanae-ademruimte.nl
Telefoon: 06-13879725

Bekijk de privacy statement hier