Over mij

 

Marjo Jansen Hendrikx

Zo lang ik me kan herinneren ben ik geboeid door mensen. Telkens weer word ik geraakt door hun gedrag en beweging. Het lichaam heeft hierin een bijzondere plaats. Mijn lichaam,….jouw lichaam. Het ontroert me. Ik ben geïnteresseerd in alles wat jou en mij beweegt en geniet ervan om mensen letterlijk en figuurlijk in beweging te brengen.

Door mijn ervaring als docent Biologie, Ballet, Yoga en Pilates, via de Amanae opleiding en andere heart-based opleidingen, heb ik vanuit verschillende perspectieven naar mens-zijn en het menselijk lichaam mogen kijken. Alle inzichten tijdens deze ontdekkingsreis hebben bijgedragen aan het thuiskomen in mezelf en mijn lichaam. Overgave aan de liefde en compassie voor mezelf heeft alles samen gebracht. Met deze ervaring houd ik voor jou de liefdevolle adem-ruimte open om hetzelfde te ontdekken in jezelf. Dit maakt mij gelukkig en jou hoop ik ook. Ik sta voor de liefde en de creatieve kracht die daarin schuilt. Dat is een bewuste keuze en mijn basis. Ik ben dankbaar dat ik dit door mag geven.

 

Marjo en Amanae

Na een suggestie van mijn huisarts kwam ik in 2017 bij Cas Gebbink voor mijn eerste Amanae behandeling. Kort daarna volgde een tweede sessie en na een 5-daagse Intensive in september was ik overtuigd. Dit werkt voor mij!
Via Amanae werd ik diep geraakt op plekken in mezelf waar ik niet eerder geraakt was. Het werk bracht intense fysieke en emotionele ontlading teweeg. Het luchtte op en gaf me ruimte. Amanae was nieuw voor me, bracht me dieper in beweging en had in korte tijd mijn hart gestolen.

In januari 2018 startte ik met de internationale opleiding voor Amanae Practitioner bij Amanae Europe onder leiding van Eric Lipin.
De opleiding zorgde voor een pittige, maar ook wonderbaarlijke periode in mijn leven. In die tijd zijn mijn levenshouding en leven veranderd. Ik heb veel geleerd en ontdekt en dat gaat nog steeds door tot op de dag van vandaag. Ik ben een completer, wijzer, vrijer en vreugdevoller mens geworden.
Sinds het voorjaar van 2020 ben ik gecertificeerd als Amanae Practitioner en ben ik blij met iedere sessie die ik geven mag.

Marjo.

Contact opnemen

Contact opnemen

Email: info@amanae-ademruimte.nl
Telefoon: 06-13879725

Bekijk de privacy statement hier