Hoe ziet een Amanae sessie er uit?

 

Gewoonlijk ziet een Amanae sessie van 75 minuten er als volgt uit:

Aan het begin van je eerste sessie vindt een intakegesprek plaats van ongeveer 15 minuten. Ik vraag je een aantal persoonlijke zaken die in het belang zijn van de behandeling. Bij aanvang van iedere vervolgsessie bespreken we kort hoe het met je gaat.

 

 

Hierna neem je plaats op de behandeltafel.

Als behandelaar werk ik met mijn handen op je lichaam en oefen daarbij druk uit op plekken waar zich blokkades bevinden. Op deze manier nodig ik je uit om via je adem je aandacht ín die plek te brengen. In volledige aanwezigheid van jouw bewuste aandacht voer ik stevige bewegingen uit die de vastzittende energie weer in beweging brengen en waardoor fysieke en emotionele ontlading en verschuiving kan plaatsvinden.

 

Het Amanae tafelwerk duurt maximaal 75 minuten, afhankelijk van de gesprekstijd aan het begin van de sessie. De sessie wordt afgesloten met integrerende handelingen, zodat je lichaam de veranderingen en nieuwe informatie in zich kan opnemen. Daarna blijf je nog enige tijd op de tafel liggen voor verdergaande integratie.

Mochten de omstandigheden om een andere aanpak vragen, dan pas ik de sessie aan om zo op maat aan te sluiten bij wat aan de orde is.

Bekijk tarieven

Contact opnemen

Email: info@amanae-ademruimte.nl
Telefoon: 06-13879725

Bekijk de privacy statement hier