Cliënt / cursist ervaringen

 

Cliënt / cursist ervaringen

 

*Een sessie met Marjo voelt als een verademing. Ze weet een liefdevolle, veilige omgeving te creëren waarin de overgave aan het amanae proces moeiteloos gaat. Het contact dat ik tijdens de sessie heb gekregen met mijn lichaam heeft een bevrijdend en liefdevolle nieuwe ruimte gecreëerd, waarvan ik niet wist dat ik het in me had.

Roos

 

*De Flow Yoga van Marjo is inderdaad in een flow. Het verkwikt en ontspant tegelijkertijd. Je komt via de adem en de oefening die vloeiend in elkaar overgaan echt in je lichaam, bij jezelf.

Félice

 

*Door nieuwsgierigheid heb ik een ‘diepe ontspanning behandeling’ geboekt. Dat was een bijzondere ervaring. Na ongeveer 1 uur voelde ik me totaal ontspannen en was mijn hoofd helemaal leeg. Ook voelde ik mijn voeten, mijn adem en mijn hele lichaam beter. Helemaal ‘down to earth’.
Marjo is in mijn ogen een ervaren en kundige therapeut. Ze is in staat het menselijk lichaam en de emoties goed ’te lezen’.  Ze voelt voor mij als heel betrouwbaar en dat vind ik belangrijk. Bij haar kan ik echt ontspannen. Heel erg fijn.

Xinye, acupunctuur

Contact opnemen

Email: info@amanae-ademruimte.nl
Telefoon: 06-13879725

Bekijk de privacy statement hier